Naš tim

Upoznajte tim ljudi posvećenih vašem uspjehu:

 

 

Ljiljana Premović

Osnivač i izvršni direktor

 

Ljiljana je diplomirala na Ekonomskom fakultetu Univerziteta Crne Gore, a trenutno je magistrant iz oblasti finansijskih tržišta i korporativnog upravljanja na Univerzitetu Donja Gorica. Učestvovala je na više regionalnih i međunarodnih poslovnih semiara i konferencija.

Svoje desetogodišnje radno iskustvo Ljiljana je sticala radeći u nekoliko domaćih i multinacionalnih kompanija na menadžerskim pozicijama u sektorima prodaje, marketinga, ljudskih resursa i finansija. Početkom 2015. godine osnovala je BePositive sa željom da ponudi sveobuhvatne konsultantske usluge firmama i kompanijama u Crnoj Gori. Takođe je osnivač i glavni urednik portala Ekonomist, koji donosi ekonomske vijesti iz zemlje i inostranstva.

Adam D. Roth

Konsultant

 

Adam David Roth je diplomirao na dvostrukom studijskom programu Komunikacija/retorika i poslovna administracija na Univerzitetu u Pitsburgu. Magistrirao je i doktorirao komunikacijske nauke i retoriku na Univerzitetu u Ajovi. Trenutno je vanredni profesor na Univerzitetu u Rod Ajlendu, na kom je takođe i interim direktor Harrington Škole za komunikacije i medije, koja broji 1600 studenata i 62 ćlana nastavnog osoblja na dodiplomskim i postdiplomskim programima iz oblasti Komunikacija, Odnosa s javnošću, Filma i medija, Retorike, Žurnalistike i Bibliotekarstva. Dr Roth je autor više naučnih radova u prestižnim časopisima i stručnim knjigama, a takođe je i stalni učesnik nacionalnih i međunarodnih konferencija i simpozijuma iz oblasti retorike, komunikacija, filozofije i obrazovanja.

Adam je iskusni predavač, govornik, naučnik i rukovodilac sa 15 godina iskustva u visokom obrazovanju i 10 godina rada na mjestu direktora tri velika interdisciplinarna akademska programa na Univerzitetu u Rod Ajlendu.