O nama

Misija

BePositive teži da bude all-in-one konsultantska agencija sa ciljem stimulisanja pozitivnog rasta svojih klijenata – najbolji partner za sve potrebe vaše organizacije, s opsegom djelovanja u regionalnim okvirima.

Vizija

Bepositive ostvaruje svoju misiju i daje pozitivan doprinos kroz partnerski rad s našim klijentima i kupcima, presonalizovanu brigu i iskren pristup svakom pitanju.

Filozofija

Filozofija BePositive-a predstavljena je samim imenom kompanije i odražava se kako na individualnom tako i na kolektivnom nivou, kroz našu predanost pojedincu i organizaciji.

Vrijednosti

Mi u BePositive-u snažno vjerujemo u pozitivnost, kvalitet, personalizovanu brigu, iskrenost i integritet.

Pročitajte više

Naše usluge

Strategijsko planiranje

BePositive pomaže biznisima i organizacijama da iskoriste nove i rastuće tržišne mogućnosti i pretvore ih u profit; pokazuje način kako implementirati procese i radi sa klijentima na razvoju procesa koji obezbjeđuju održivost.

Korporativne usluge

BePositive obezbjeđuje usluge osnivanja i registrovanja domaćih i stranih kompanija, kao i računovodstvene usluge i pravne savjete.

HR konsalting

BePositive čini tim ljudi posvećenih upravljanju talentima i kreiranju programa koji će vam pomoći da maksimizirate sposobnosti vaših zaposlenih, da razvijete jake lidere, koji unapređuju ne samo performanse već i prihode

Marketing

Pomažemo klijentima da rastu brže od tržišta zahvaljujući našim uslugama brendiranja, digitalnog marketinga, organizovanja događaja, istraživanja iskustva potrošača i analitike.

Mjerenje performansi

Mjerenje i monitoring performansi je fundamentalni preduslov za identifikovanje efikasnosti i najboljih praksi, kao i za njihovo sprovođenje kroz organizaciju. Naše usluge mjerenja performansi omogućiće vam precizan uvid u kompoziciju portfolija i rezultate performansi.

Upravljanje finansijskim rizicima

BePositive može pomoći vašoj instituciji da se suoči sa rizicima regulatornih promjena, elastičnosti, ekonomske volatilnosti, kao i problemima sa naplatom potraživanja i problematičnom aktivom.

Saznajte više

Naš tim

Ljiljana Premović

Osnivač & Izvršni direktor

Adam D. Roth

Konsultant
Više

Novosti

Srećni praznici!

BePositive vam želi srećne Božićne i Novogodišnje praznike:  

BePositive promotivni video

  Pogledajte naš novi promotivni video:    

Za samostalni biznis potrebni su i znanje i iskustvo

  Osnivač i izvršni direktor BePositive konsultantske kompanije, kao i osnivač i urednik portala Ekonomist, Ljiljana Premović ličnim, profesionalnim primjerom pokazala je da je šanse za poslovanje na domaćem i širenje ka međunarodnom tržištu moguće uočiti i iskoristiti ukoliko se kontinuirano radi na edukaciji i sticanju novih vještina.   Sticanje iskustva radeći u velikim, multinacionalnim […]

Sve novosti